foto

Ho-young Kim

  • nar. 1946
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
2012 Keudaereul saranghamnida (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2010 Chohon (TV seriál)
2005 Jinju gwigeolyi (TV seriál)
고향역 (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
2003 Dangsin gyeoteuro (TV seriál)
Hwangui yeoja (TV seriál)
2002 Eosa Park Moon Soo (TV seriál)
1994 Dojeon (TV seriál)
Seoului dal (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)
1986 Hoechunmun (TV seriál)
1985 Poong ran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky