foto

Gwi-shik Shin

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 19-Nineteen

TV seriály

2014 Kkothalbae soosadae (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2010 Kukgaga bureumda (TV seriál)
Naneun byeorireobshi sanda (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
2006 Noonkkot (TV seriál)
2004 Bing jeom (TV seriál)
Majimak chumeun nawa hamkke (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2000 RNA (TV seriál)
Taejo Wang Gun (TV seriál)
1997 Wanbyeokhan namjaleul mannaneun bangbeop (TV seriál)
1994 M (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky