foto

Woon-hyeon Jeong

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2009 Maentange heding (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2004 Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)
2003 Joheun saram (TV seriál)
Nun saram (TV seriál)
Oktapbang koyangi (TV seriál)
2002 Gobaek (TV seriál)
Hyunjungah saranghae (TV seriál)
Romangseu (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 San (TV seriál)
1995 Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
1994 Nunmeon saeui norae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky