foto

Jeong-wook Kim

  • nar. 10.4.1980 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Wangeun saranghanda (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2014 Gaegwachunsun (TV seriál)
Mama - sesang mooseoul ge eobsneun (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
Geunyeoui style (TV seriál)
2008 Seupoteulaiteu (TV seriál)
물병자리 (TV seriál)
2007 Motmallineun gyeolhon (TV seriál)
Nae gyeote isseo (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
2005 Haebyeoneuro gayo (TV seriál)
2002 Heureuneun gangmul cheoreom (TV seriál)
2001 Ttakjohah (TV seriál)
1999 Hakgyo (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky