foto

Jin-ho Kim

  • nar. 4.4.1962 (57 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 19-Nineteen
2003 Don tel papa

TV seriály

2019 Babel (TV seriál)
2018 Maseongeui kibbeum (TV seriál)
2017 Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Kkothalbae soosadae (TV seriál)
Punchi (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
2011 Deo myoojikeol (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Dong Yi (TV seriál)
2009 Sitihol (TV seriál)
2008 Jeoncheoga yeopbange sanda (TV seriál)
Kwageoreul mutji maseyo (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky