foto

Neung-mi Nam

  • nar. 10.12.1946 (74 let)
    Okres Cheongyang, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Oneului yeonae
2009 Nae sarang nae gyeote

TV seriály

2018 Naeildo malgeum (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
2014 그 여름의 끝 (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
2012 Anaeui jagyeog (TV seriál)
Paemilli (TV seriál)
2008 큰언니 (TV seriál)
2003 분이 (TV seriál)
1999 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng (TV seriál)
Saramui jip (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
Weding deureseu (TV seriál)
1995 Jeomeunyiui yangji (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky