foto

Kyu-jin Yeon

  • nar. 8.12.1945 (73 let)
    Okres Pchjongčchang, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ijanggwa goonsoo

TV seriály

2012 Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2011 Yeojaga doo beon hwajanghalddae (TV seriál)
2010 Baram bureo joheunnal (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
2008 Gamunui yeonggwang (TV seriál)
2007 Geudaeui punggyeong (TV seriál)
2006 Kureumkyedan (TV seriál)
2005 Baramkkot (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
장미울타리 (TV seriál)
2002 Dangsin yeopi joha (TV seriál)
Gahwamansaseong (TV seriál)
2001 Dongseoneun johgessne (TV seriál)
Hakgyo 4 (TV seriál)
2000 Gasigogi (TV seriál)
Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
1997 Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1996 Saranghal ttaekkaji (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1990 Daechunamu saranggeollyeotne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace