foto

Pavel Savčuk

  • nar. 29.9.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Vorošilovskij strelok

TV seriály

2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Plata za strach (S08E01)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kurjer (S06E13)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2009 Gluchar (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S02E19)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Děvuška s prošlym (S01E49)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
Furgon smerti (S03E38)
Pervaja skripka (S03E25)
Pochiščenije (S03E15)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky