foto

Julija Šubareva

  • nar. 9.7.1981 (38 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
2017 Major Grom
2005 Italjaněc
Svoja čužaja žizň (TV film)
2002 Ruská archa

TV seriály

2018 Tajny sledstvija (TV seriál)
Nastojaščaja ljubov (S18E07)
2016 Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Oborotěň (S01E08)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koškino zoloto (S10E16)
Buket belych roz (S10E15)
Zub mudrosti (S10E14)
další epizody (16)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)
Favority fortuny (S09E30)
Puť meča (S09E29)
další epizody (20)
2007 Gončije (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
Čjornyj voron (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ogoň na opereženije (S02E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace