foto

Hansi Prinz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Johann und Anna (TV film)
1973 Muschimaus mag's grad heraus
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
1965 An der Donau, wenn der Wein blüht
1963 Komödie der Irrungen (TV film)
1962 Die Braut von Torozko (TV film)
Die lustige Witwe
1960 Meine Nichte tut das nicht
1959 Die unvollkommene Ehe
Mädchen für die Mambo-Bar
1954 Das Licht der Liebe

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Hochzeit ohne Braut (divadelní záznam)
1974 Graf Schorschi (divadelní záznam)
1972 Wer war es? (divadelní záznam)
1967 Der alte Geizkragen (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die große Schuld (divadelní záznam)
1966 Aufruhr im Bäckerladen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky