foto

Ernst Essel

  • nar. 5.1.1911
    Rakousko-Uhersko
  • zem. 14.9.1984 (73 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1973 Die falsche Annonce (divadelní záznam)
1972 Strach brankáře při penaltě
Wer war es? (divadelní záznam)
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1969 Der Schützenkönig (divadelní záznam)
Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
St. Pauli in St. Peter (divadelní záznam)
1968 Irinka (divadelní záznam)
Schicksal (divadelní záznam)
Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1967 Der Schandfleck (TV film)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1966 Anna Gorth (divadelní záznam)
Die Liab am Almsee (divadelní záznam)

TV seriály

1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky