foto

Dmitrij Poddubnyj

  • nar. 18.7.1963
    Cherkessk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 5.4.2013 (49 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Žila-byla odna baba
2010 Iskuplenije (TV film)
Moje štěstí
Topič
2009
2006 Mečenosec
1990 Kogda svjatyje marširujut

TV seriály

2015 Zakon kamennych džunglej 1 (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Pepel (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Metěl (S02E08)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prizrak (S12E04)
2011 Karamel (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Prostyje parni (S01E13)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gibelnyj kod (S09E09)
2010 Interny (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Za sekundu do vzryva (S04E02)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zabytyje (S04E12)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Spravedlivosť (S02E01)
2007 Gončije (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prizrak (S12E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky