foto

Jurij Sazonov

  • nar. 12.12.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Tajny sledstvija (TV seriál)
Belyje noči (S19E09)
2017 Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek s ružem (S16E12)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Šef (TV seriál)
Pravilnoje rešenije (S03E13)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Elixir bessmertija (S08E25)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svaděbnyj perepoloch (S14E30)
2013 Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
2011 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Smertělnyj ischod (S10E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Golova Meduzy (S05E04)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Strelok (S01E21)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Obratnyj effekt (S02E14)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Smertělnyj trafik (S01E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rybnyj děň (S09E14)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky