foto

Raimund Folkert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Geblendeter Augenblick - Anton Weberns Tod (TV film)
1984 Poručík a jeho soudce (TV film)
1982 Nest unter den Trümmern der Jahre, Das (TV film)
1978 Das vierte Gebot (TV film)
Jagdgast, Der (TV film)
1973 Frau Wirtins tolle Töchterlein

TV seriály

1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)

Divadelní záznam

1973 Die falsche Katze (divadelní záznam)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
Liebe macht blind (divadelní záznam)
1971 Anton und Antonia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky