foto

Nalan Örgüt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Suda Balik
2013 Bir Hikayem Var
2012 Dabbe: Bir Cin Vakası
2004 Mami, já se bojím

TV seriály

2019 Canevim (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (4)
2014 Yılanların Öcü (TV seriál)
2012 Benim İçin Üzülme (TV seriál)
2011 Zehirli Sarmaşık (TV seriál)
2010 Türkan (TV seriál)
2007 Tek Türkiye (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2003 Kurşun Yarası (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky