foto

Roman Pavlušev

  • nar. 2.12.1965 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prostaja istorija
2014 Sled tigra (TV film)
2013 Tři mušketýři
2008 Mjortvyje duši
2007 Leningrad
1997 Nirvana

TV seriály

2017 Front (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Konflikt intěresov (S01E04)
Policejskij učastok (TV seriál)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Mesta chvatit na vsech (S01E19)
Peška v sereznoj igre (S01E18)
Razobščenije (S01E17)
další epizody (12)
2014 Ladoga (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vzryv iz prošlogo (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Těň babočki (E04)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S14E03)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
Strasti po Antipinu (S01E18)
Razvědčicy (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Zapadňa (S02E06)
Ugroza (S02E05)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Bez sleda (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Chvost (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tamožňa dajot dobro (S03E06)
Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Stažjor (S01E01)
Šaman (TV seriál)
Sdělka (S01E02)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Slučajnaja svyaz (S05E07)
Litějnyj (TV seriál)
Dolžnik (S05E15)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Golova Meduzy (S05E04)
Licom k licu (S05E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Piknik (S01E01)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Vozvraščenije kollekcii: Časť 2 (S01E04)
Vozvraščenije kollekcii: Časť 1 (S01E03)
Jagdkomanda: Časť 2 (S01E02)
další epizody (4)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Kartina (S03E22)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Gazovyj sindrom (S03E08)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Protěčka (S03E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja rabota (S08E21)
2006 Junkera (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nastrojščik (S04E17)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Istočnik informacii (S07E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky