foto

Dmitrij Sokolov

  • nar. 18.9.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arytmie
Linija ogňa
2013 Serebristyj zvon ručja (TV film)

TV seriály

2019 Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
Živaja mina (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Maškin dom (TV seriál)
Plochaja doč (TV seriál)
Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
Uroki sčasťja (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Dělo o margaritkach (S10E01)
2015 Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Išču mužčinu (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
2014 Meteorit (TV seriál)
Rozygryš (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dolče vita po-russki (E02)
Dikij (TV seriál)
Dětki v kletke (S04E03)
Kodex česti (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (S07E07)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Paděnije (S06E22)
2012 Legavyj (TV seriál)
MUR (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Žena generala (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace