foto

Dmitrij Gudim

  • nar. 24.4.1976 (44 let)
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2019 Koridor života
Zachránit Leningrad
2018 Noční směna
2016 Prostaja istorija
2014 Pěreryv na vojnu
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)

TV seriály

2020 Krepkije oreški (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2018 Russkije gorki (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Dělo bez těla (S02E08)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Krasivo žiť ně zapretiš (E35)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Front (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Sčastlivaja žizň Xenii (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Pristav (S03E05)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Čistyj rozysk (S01E13)
Každyj sam za sebja (S01E07)
Smertnik (S01E05)
další epizody (4)
Serdce Angela (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Trudnosti karernogo rosta (S01E11)
Čuma (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Revnosť (S02E05)
Šef (TV seriál)
Točka něvozvrata (S03E21)
Profil ubijcy (TV seriál)
Kukolnik (S02E05)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Kurt Seyit ve Şura (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Igra bez pravil (S01E10)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Irlandskij pab (S02E18)
Litějnyj (TV seriál)
Va-bank (S08E20)
2013 Koma (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Urok chimii (S02E05)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Trassa (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Čužoj (S02E23)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Mečta (S02E06)
Doznavatěl (TV seriál)
Ugroza (S02E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Žertva ljubvi (S13E38)
Krupnaja ryba (S13E31)
Blizněcy (S13E30)
další epizody (6)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Relikt (S12E05)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky