foto

Jevgenija Šipova

  • nar. 7.3.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tajemství dračí pečeti
Upravdomša (TV film)
2017 Nemilovaní
Sčastě iz oskolkov (TV film)
2014 Děň duraka
Lermontov (TV film)
2013 Čužije děti (TV film)
2012 Iščitě mamu (TV film)

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
Dyldy (TV seriál)
Iděalist (TV seriál)
Provokatér (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Sekta (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Mjortvoje ozero (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Novyj muž (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Provincialnaja Madonna (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Ženich dlja duročki (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Na sčjot "odin" (S03E19)
2014 Anželika (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Dolgij puť domoj (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Blondinka s perrona (S03E08)
Profil ubijcy (TV seriál)
Lesnik (S01E01)
Svetofor (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2010 Gluchar (TV seriál)
Mertvec-2 (S03E38)
Mertvec-1 (S03E37)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky