foto

Boris Šitikov

  • nar. 23.5.1949 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dům větru
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2007 Tupoj žirnyj zajac
2002 Bašmačnik
1995 Ja - russkij soldat
1994 Prostodušnyj
1993 Jesli by znať...
Urod
1992 Plaščanica Alexandra Něvskogo
Traktoristy II
1991 Staru-cha-rmsa
1990 Samoubijca

TV seriály

2014 Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Gejmery (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ona vernulas... (S02E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Porožňak (S04E03)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Něizvestnyj (E06)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Tolko ty (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Kogti tigricy (S08E07)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Byla ljubov (TV seriál)
Džoker (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Drama na ochotě (E43)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
2009 Dikij (TV seriál)
Oko za oko (S01E10)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Placebo (S02E08)
Čas Volkova (TV seriál)
Oděržimaja (S03E14)
Advokat (TV seriál)
Rekvijem po mečtě (S06E15)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Po obojudnomu soglasiju (S02E24)
Čas Volkova (TV seriál)
Fokus ně udalsja (S01E15)
Advokat (TV seriál)
Pagubnaja strasť (S04E02)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Mesť (E04)
Syščiki (TV seriál)
Školnyj ball (S05E08)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Postupok (S02E02)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Zagovor geněralov (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky