foto

Vladimir Sidorov

  • nar. 23.3.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Major

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Nasledniki (S01E18)
2016 Diletant (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Plata za strach (S08E01)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
2012 Maša v zakoně (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Francuzskij parfjum (E07)
Žizň i suďba (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Pistolet (S02E09)
Dikij (TV seriál)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Těatralnaja istorija (S01E04)
Pjatnickij (TV seriál)
Nasilije (S01E23)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Populjacija (S04E07)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Geroj SSSR. Časť 2 (S03E25)
Geroj SSSR. Časť 1 (S03E24)
Chiščnicy (S03E02)
Advokat (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Udavka dlja opera (S01E03)
Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Savva Morozov (TV seriál)
Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky