foto

Sergej Klimov

  • nar. 20.6.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zolotoje kolco (TV film)
2017 Ljubov na vyživanije (TV film)
2010 Sčasťje po kontraktu (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Osobyje otnošenija (E23)
Ment v zakoně (TV seriál)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Konkurent (S02E03)
Pacijent (S02E01)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Princ (S02E11)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
další epizody (4)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (16)
2010 Gluchar (TV seriál)
Tuman (S03E19)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Ošibka sledovatělja Agapova (S01E35)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Revnosť (S02E16)
Čas Volkova (TV seriál)
Zver (S01E10)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky