foto

Sergej Klimov

  • nar. 20.6.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubov na vyživanije (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Ljubov po prikazu (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Ment v zakoně 8 (TV seriál)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Osobyje otnošenija (E23)
2013 Bessonnica (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Princ (S02E11)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
další epizody (4)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (16)
2010 Gluchar (TV seriál)
Tuman (S03E19)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Ošibka sledovatělja Agapova (S01E35)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Revnosť (S02E16)
Čas Volkova (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace