foto

Nikolaj Naumov

  • nar. 9.5.2000 (19 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
2016 Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Žena naprokat (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Neformat (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Pobeg (S03E11)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky