foto

Selva Alemán

  • nar. 30.4.1944 (75 let)
    Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 El Tabarís, lleno de estrellas (TV film)
1989 Después del último tren
Guerriers et captives
1988 Mamá querida
1986 Insomnes, Los
1985 Contar hasta diez
1984 Asesinato en el senado de la nación
1979 Isla, La
1976 Grito de Celina, El
1966 Pimienta
1962 El bruto

TV seriály

2011 Televisión por la inclusión (TV seriál)
2010 Malparida (TV seriál)
2007 Lalola (TV seriál)
2005 Hombres de honor (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1998 Fiscales (TV seriál)
1992 Amores (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
1985 Duro como la roca, frágil como el cristal (TV seriál)
1984 Situación límite (TV seriál)
1983 Compromiso (TV seriál)
1979 Escalera al cielo, Una (TV seriál)
Los especiales de ATC (TV seriál)
1973 Lo mejor de nuestra vida... nuestros hijos (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1998 Fiscales (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky