foto

Kana Hatakeyama

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 okaasan (mom)
2017 MAKI
2016 Split

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
And Brown Is the New Orange (S07E03)
2018 Dichos (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Double Trouble (S06E12)
Gordons (S06E08)
Changing Winds (S06E07)
další epizody (6)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to a Play! (S02E03)

Režijní filmografie

Filmy

2018 okaasan (mom)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 okaasan (mom)

Producentská filmografie

Filmy

2018 okaasan (mom)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 okaasan (mom)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace