foto

Pjotr Smirnov

  • nar. 28.1.1978 (41 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Ljubitě li vy těatr (S02E30)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Volnyj strelok (S02E01)
2015 Šef (TV seriál)
Ně predstavljajecja vozmožnym (S03E18)
2012 Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2007 Gončije (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
V krugu druzej (S03E45)
Furgon smerti (S03E38)
Něpoddělnyje čuvstva (S03E29)
další epizody (4)
2013 Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
2011 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Blokpost (S11E06)
Opasnyje dolgi (S10E08)
Mama (S10E05)
další epizody (5)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Evakuator (S08E08)
Specialisty (S08E04)
Vor poněvole (S07E07)
další epizody (5)
2009 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Blondinka na doroge (S03E02)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky