foto

Peter Ertelt

  • nar. 26.8.1932
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 21.7.1990 (57 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Der Geizige (TV film)
1964 Tresorknacker (TV film)
1962 Wenn ein Marquis schon Pläne macht (TV film)
1960 Komödie der Irrungen
1958 Hallo Taxi

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 Tartuffe (divadelní záznam)
1976 Der Konfuse (divadelní záznam)
1973 Die Verlobung (divadelní záznam)
1971 Der Wirrkopf (divadelní záznam)
1968 Celimar (divadelní záznam)
Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1966 Alle Trümpfe in der Hand (divadelní záznam)
1964 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
1963 Der Talisman (divadelní záznam)
Der Zerrissene (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky