foto

Cenk Sözeri

  • nar. 6.2.1970 (50 let)
    Isparta, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Çığlık Çığlığa Bir Sevda
1997 Sakin Kasabanın Kadını (TV film)
1995 Çatı (TV film)
1994 Ölüm ve Giz (TV film)
1992 Her Gece Bodrum
Kanunun Ötesinde (TV film)

TV seriály

2008 Sürgün Hayatlar (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Büyük Buluşma (TV seriál)
2003 Bizim Konak (TV seriál)
Büyükannenin Konağı (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 90-60-90 (TV seriál)
Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Borsa (TV seriál)
1999 Ayşecik (TV seriál)
1998 Erguvan Yılları (TV seriál)
1997 Acı Günler (TV seriál)
Böyle mi Olacaktı (TV seriál)
İlk Aşk (TV seriál)
1995 Gül ve Diken (TV seriál)
1994 Denizciler Geliyor (TV seriál)
Gurur (TV seriál)
Hüsnü Bey Amca (TV seriál)
1993 Borsa (TV seriál)
Hastane (TV seriál)
1992 İki Kızkardeş (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky