foto

Harry Betts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1981 Krásné sny
1973 Trpasličí gang
Černá, bílá
1972 Goodnight, My Love (TV film)
1969 Time for Dying, A
1967 The Big Mouth
1965 A Swingin' Summer
Winter A-Go-Go

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1980 The Six O'Clock Follies (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Dokumentární

1982 Richard Pryor Live on the Sunset Strip
1969 Fantastic Plastic Machine, The

TV pořady

1973 Jack Paar Tonite (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky