foto

Olga Kalmykova

  • nar. 5.5.1947 (73 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kapitan Gollivud
2019 Kljatva
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
Rol
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Propavšij bez věsty
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
2006 Pitěr FM
2004 Imeniny
2001 Pěrvoje maja
Skaz pro Fedota-strelca
2000 Sočinuški
1982 Svidanije
1975 Odinnadcať naděžd

TV seriály

2018 Čužaja (TV seriál)
2017 Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Oskolki (TV seriál)
Ot suďby ně zarekajsja (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Žadnosť (S03E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Slučaj na probežke (S17E11)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Gorod priňal. Časť 2 (E08)
Gorod priňal. Časť 1 (E07)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staryj dolžok (S15E31)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Marafon dlja trjoch gracij (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Prervannyj poljot (E01)
2013 Kovboj (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vybor polkovnika Maximova (S02E26)
Čužoj rajon (TV seriál)
Diagnoz (S03E07)
Doznavatěl (TV seriál)
Ultimatum (S02E29)
2012 Bezdna (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Kosaja koroleva (E03)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Park (S01E07)
Avangardist (S01E05)
Karmanniki (S01E04)
další epizody (4)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Zadanije, kotorogo ně bylo: Časť 2 (S02E04)
Zadanije, kotorogo ně bylo: Časť 1 (S02E03)
Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
2010 Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Děrevenskaja istorija (E13)
Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Cholodnyj dom (S02E24)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pogruženije v nědra (S02E15)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Ispolnitěl (E08)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Kontrolnaja zakupka (S06E10)
Stavki sdělany (S06E09)
Car zverej (S06E06)
další epizody (6)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Prostoj motiv (S01E16)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň vsech durakov (S05E07)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Podzemka (S04E07)
Poslednij pričal (S04E02)
Kurs molodogo bojca (S04E01)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Praktikantka (S01E06)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Missija vypolnima (S02E09)
Dačnyj sezon (S02E04)
Dvojnoj Ugar (S02E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S02E11)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky