foto

Andrej Mokejev

  • nar. 29.9.1961 (59 let)
    Murmansk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Petrovič (TV film)
2015 Zamok
2014 Jolki lochmatyje
Obnimi meňa (TV film)
2013 Je těžké být bohem
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2007 Náklad 200
Šekspiru i ně snilos
2004 Konvoj PQ 17
2000 Alchimiki

TV seriály

2019 Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Kvartirnaja chozjajka (S02E22)
2018 Avarija (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Častnyj zakaz (S03E08)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Žditě něožidannogo (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Pravo ubivať (S11E02)
2016 Konsultant (TV seriál)
Reka pamjati (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Něvidimka (S01E38)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Propavšaja krasavica (S02E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Mečta kulturista (E20)
Grenlandija (E19)
Vračebnaja tajna (E18)
další epizody (16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť v otěle (S14E06)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Odin v pole voin (S01E11)
Pepel (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
Krovnyje uzy (S02E01)
2012 Gruz (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Krot (S07E28)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Dvojnaja igra (E09)
PPS (TV seriál)
Saljut (S01E19)
Čužoj rajon (TV seriál)
Sovesť (S01E03)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Trudnosti perevoda (S02E02)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Opasnyje dolgi (S10E08)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gibelnyj kod (S09E09)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Moroz (S01E18)
Suďba (S01E06)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Komanda (E01)
2009 Katěrina 2. Vozvraščenije ljubvi (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Častnoje dělce (S03E06)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnyje igruški (S03E02)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Belyje noči (S01E06)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Šou prodolžajetsja (S03E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bračnyje uzy. Časť 2 (S08E08)
Bračnyje uzy. Časť 1 (S08E07)
2006 Junkera (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Pitěrskij tranzit (S02E06)
2005 Vsjo zoloto mira (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kover (S07E01)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky