foto

Eva Zilcher

  • nar. 25.11.1920
    Würzburg, Bayern, Německá říše
  • zem. 20.1.1994 (73 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)
1972 Libussa (divadelní záznam)
1971 Und Jimmy ging zum Regenbogen
1969 Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1967 Ostwind (TV film)
1966 König Ottokars Glück und Ende (TV film)
1965 Dem Himmel näher (TV film)
Schloßpension Fürstenhorst (TV film)
1964 Nathan der Weise (TV film)
1963 Teufelskreise (TV film)
1962 Santa Cruz (TV film)
1960 Falle, Die (TV film)
1955 Dunja

TV seriály

1985 Via Mala (TV seriál)
1983 Waldheimat (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)

Dokumentární

1947 Macht im Dunkel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky