foto

Martina Duncker

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Větroplach na zulíbání (TV film)
2004 Dva bratři
1997 Tod im Labor (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
1991 Anwalt Abel - Reiche Kunden killt man nicht (TV film)
1990 Petříkův výlet na měsíc

TV seriály

2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace