foto

Ian Wallace

  • nar. 10.7.1919
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.10.2009 (90 let)
    Highgate, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Víc než dost
1960 Dentist in the Chair
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
O Palečkovi
1956 On Such a Night
1953 Noose for a Lady
1952 Wide Boy
1951 Assassin for Hire
1950 State Secret
1949 Floodtide

TV seriály

1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
1985 Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1971 Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1959 Musical Playhouse (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Such Is Life (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1959 Laugh Line (TV pořad)
1958 Words and Music (TV pořad)
1957 From Me to You (TV pořad)
1955 Off the Record (TV pořad)
1953 Face the Music (TV pořad)
1951 Music for You (TV pořad)
This Is Show Business (TV pořad)
1949 Face the Music (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace