foto

Vjačeslav Arkunov

  • nar. 14.10.1966 (54 let)
    Saransk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2003 V ijuně 41-go
1996 Iz ada v ad
1989 Gu-Ga

TV seriály

2020 Krepkije oreški (TV seriál)
2019 Podkidyš (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 17 (E17)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
Vyžžennaja zemlja (S01E03)
Prochodnaja peška (S01E02)
další epizody (4)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Zapach smerti (S01E19)
Čužaja (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Porozň (E03)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vykup (S02E61)
2015 Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Samyj bespoleznyj čelovek (S01E08)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Točka něvozvrata (E03)
Mažor (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Malčiki (S02E13)
Čužoj rajon (TV seriál)
Dilemma (S03E32)
Kompromat (S03E31)
Provokacija (S03E30)
další epizody (10)
2013 Trassa (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromiss (S03E22)
Těchnika bezopasnosti (S03E21)
Rešenije (S03E20)
další epizody (22)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (29)
2012 Kulinar (TV seriál)
Na živca (S01E04)
Čužoj rajon (TV seriál)
Novyj god (S02E27)
Vera (S02E25)
Mečta (S02E24)
další epizody (25)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Propaža (S01E24)
Dur (S01E23)
Prazdnik (S01E22)
další epizody (20)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (24)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Poslednij samolet (S02E10)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnyje igruški (S03E02)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Intsiděnt na trasse (S01E01)
Litějnyj (TV seriál)
Založnik (S01E17)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kartoška v mundire (S08E14)
Igolka v stoge sena (S08E05)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S09E04)
2002 Zakon (TV seriál)
Dětěktor lži (E09)
S Novym godom (E08)
Baba v černom (E02)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky