foto

Tyler MacDuff

  • nar. 12.9.1925
    Hollywood, California, USA
  • zem. 23.12.2007 (82 let)
    Pasadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 An American Reunion
2000 Go Fish
1996 Lethal Orbit (TV film)
1957 Zuřivost rozuzlení
1956 Diane
The Burning Hills
1955 Cell 2455 Death Row
Headline Hunters
Last Command, The
The Glass Slipper
1954 Egypťan Sinuhet
The Bounty Hunter
The Boy From Oklahoma
1953 Conquest of Cochise
1952 Above and Beyond
Bonzo Goes to College
Francis Goes to West Point
No Room for the Groom
Son of Ali Baba

TV seriály

1998 Hollywood Safari (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Bible: Nový zákon (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace