foto

Jegor Bakulin

  • nar. 30.7.1981 (39 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odin děň leta
2017 Troje v liftě, ně sčitaja sobaki (TV film)
2016 Těň
2014 Jolki lochmatyje
2013 Okolo futbola
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2008 Alexandr: Něvská bitva
2007 Kuka
2002 Ruská archa

TV seriály

2020 Kazanova v Rossii (TV seriál)
Sudi i suďby (TV seriál)
2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
Ljubov po kontraktu (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
Petěrburgskij roman (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Celitělnica (S01E13)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
Front (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Iskopajemyj (E09)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Razrešajuščaja sposobnosť (E04)
2016 Begi! (TV seriál)
Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
Vizit k Minotavru. Časť 3 (E03)
Vizit k Minotavru. Časť 2 (E02)
další epizody (4)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
Kuklovody (S10E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zakoldovannyj krug (S16E02)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 2 (E08)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Takaja rabota (TV seriál)
Lovuška (S01E28)
2014 Carevna Ljaguškina (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Likvidacija (S03E25)
Sdělka (S03E24)
Po zakonu (S03E23)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Čužoj rajon (TV seriál)
Kompromiss (S03E22)
Těchnika bezopasnosti (S03E21)
Rešenije (S03E20)
další epizody (23)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Ultimatum (S02E29)
další epizody (29)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Konnitiva (E30)
Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Maska zla (S07E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
S novoselem! (S12E31)
2011 Ljubov i razluka (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Vesjoleňkoje voskreseně (E08)
Čužoj rajon (TV seriál)
Propaža (S01E24)
Dur (S01E23)
Prazdnik (S01E22)
další epizody (12)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (24)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Sčastlivyj (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krajnije obstojatělstva (S05E18)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Podzemka (S04E07)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky