foto

Bénédicte Laplace

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Groupe, Le (TV seriál)
1999 Island détectives (TV seriál)
1997 Pour être libre (TV seriál)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
1995 Les années fac (TV seriál)
Nové dívky od vedle (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
Le Secret (E169)
L'Huissier (E168)
další epizody (17)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Questions d'éducation (E98)
Le Navigateur solitaire (E93)
Pub frappante (E91)
další epizody (46)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
Lítost (E63)
Soukromý detektiv (E49)
Cedric (E47)
další epizody (7)
Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky