foto

Hakuó Macumoto II

  • nar. 19.8.1942 (77 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cinema Kabuki: Onna goroši abura no džigoku
2012 Šógunův astronom
2010 13 samurajů
2009 Ningen dôbutsuen (TV film)
2007 Hero
Ikiru (TV film)
1998 Shigatsu monogatari
1997 Rjókan
Rjóma ga juku (TV film)
1992 Gó-hime
1989 Rikjú
1986 Poslední šot
1980 Haruka naru sóro
1979 Ničiren
1978 Kumokiri Nizaemon
1964 Garakuta
1963 Hiken
1961 Jató kaze no naka o haširu
1960 Fuefukigawa
1957 Dai Čúšingura
1955 Takekurabe

TV seriály

2016 Sanada Maru (TV seriál)
2000 Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
1995 Ohsama no restoran (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)
1984 Sanga moju (TV seriál)

Dokumentární

2010 Waga kokoro no kabukiza

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky