foto

Michaël Perrotta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Enfant de personne, L' (TV film)
2004 Un parfum de Caraïbes (TV film)
2002 Et demain, Paula? (TV film)
2001 Le secret d'Alice (TV film)
2000 Le bimillionnaire (TV film)
Passage interdit (TV film)
1998 Femme de l'italien, La
1997 Bob Million (TV film)
1996 Bébé d'Elsa, Le (TV film)

TV seriály

2006 Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
Ultime thérapie (S11E03)
Violences conjugales (S11E02)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Les Liens du Sang (S10E01)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Complicité de viol (S09E04)
Mortelle cavale (S09E03)
Femmes d'occasion (S09E02)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Passage interdit (TV film)
1998 Femme de l'italien, La
1997 Bob Million (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky