foto

Jack Fletcher

  • nar. 21.4.1921
    Forest Hills, Queens, New York, USA
  • zem. 15.2.1990 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Elvíra - Vládkyně noci
1986 Mimo službu
1985 Means and Ends
1984 Vzal jsem si modelku (TV film)
1981 Pennies from Heaven
1978 Rabbit Test
True Grit (TV film)
1967 The Tiger Makes Out
1966 Každou středu
1964 Once Upon a Mattress (TV film)

TV seriály

1988 The Munsters Today (TV seriál)
1986 Starman (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1983 Just Our Luck (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Sugar Time! (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Family (TV seriál)
1975 Bob Crane Show, The (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Grady (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Calucci's Department (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace