foto

Eva Petra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kottan ermittelt - Die Einteilung (TV film)
1980 Menschenfrauen (TV film)
1975 Jesus von Ottakring
1971 Kapitán (TV film)

TV seriály

1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1967 Der Bauer als Millionär (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky