foto

René Verreth

  • nar. 29.2.1940 (79 let)
    Mechelen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De Collega's 2.0
1999 2 straten verder
1975 Verbrande brug
1974 Salut en de kost

TV seriály

2010 Goesting (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky