foto

Chris Van den Durpel

  • nar. 7.10.1960 (59 let)
    Lokeren, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Het tweede gelaat
2015 Mega Mindy versus Rox
2012 K3 Bengeltjes
2009 Suske en Wiske: De Texas rakkers
2007 Firmin
2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)

TV seriály

2011 Rox (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Interflix (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Firmin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky