foto

Heinz Winter

  • nar. 28.5.1925
    Klosterneuburg, Niederösterreich, Rakousko
  • zem. 17.3.1991 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Dech života
1984 Der Zerrissene (TV film)
1983 Gläserne Wappen, Das (TV film)
1982 Fausses notes (TV film)
1980 Maria Theresia (TV film)
1979 The Lady Vanishes
Železná maska
1973 Unverhofft (divadelní záznam)

TV seriály

1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace