foto

Mia Van Roy

  • nar. 15.10.1944 (75 let)
    Turnhout, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Achter de wolken
2014 Labyrint
2007 Ideální partie
1997 Palmyra
1992 Minder dood dan de anderen
1991 Elias of het gevecht met de nachtegalen
1974 Baas Gansendonck (TV film)
1971 Mira

TV seriály

2017 Beau Séjour (TV seriál)
2015 Vossenstreken (TV seriál)
2014 Cordon (TV seriál)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky