foto

Antonio Calloni

  • nar. 6.12.1962 (57 let)
    Sao Paulo, Sao Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Polícia Federal: A Lei é Para Todos
2014 Jogo de Xadrez
2013 Mulat ze Západu
2008 Dias e Noites
2007 Os Porralokinhas
2006 Andělé slunce
1998 Policarpo Quaresma, Herói do Brasil
1996 Sambólico

TV seriály

2019 Éramos Seis (TV seriál)
2018 Assédio (TV seriál)
2016 Justiça (TV seriál)
2008 Cesta za pokladem (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
Maias, Os (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1999 Suave Veneno (TV seriál)
Terra Nostra (TV seriál)
1998 Era Uma Vez... (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
Zazá (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
1993 Contos de Verão (TV seriál)
Olho no Olho (TV seriál)
1992 Anos Rebeldes (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1991 Dono do Mundo, O (TV seriál)
1990 Brasileiras e Brasileiros (TV seriál)
1989 Salvador da Pátria, O (TV seriál)
1988 TV Pirata (TV seriál)

Dokumentární

2002 Poeta de Sete Faces

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky