foto

Henri Erismann

  • zem. 22.3.2012
    Brussel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Late zomer (TV film)
Maman (TV film)
Maman II (TV film)
1989 Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1988 Gaston et Leo à Hong Kong
1986 Gezin van Paemel, Het
Paniekzaaiers
1980 Mijn vriend de moordenaar (TV film)
Zandkasteel (TV film)
1978 In alle stilte

TV seriály

1983 Transport (TV seriál)
1971 Keromar (TV seriál)
1965 Axel Nort (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vertige d'une rencontre

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky