foto

Jerome Coopersmith

  • nar. 11.8.1925 (94 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Cradle Will Fall, The (TV film)
1979 An American Christmas Carol (TV film)
1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
1955 Byl jsem obviněn (TV film)
1952 Story of Roger Williams, The (TV film)

TV seriály

1989 Jestřáb (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Samurai (S01E05)
1959 Brenner (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
1953 Johnny Jupiter (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Gabby Hayes Show (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1977 Andros zasahuje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky