foto

H.C. Artmann

  • nar. 12.6.1921
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 4.12.2000 (79 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Bockerer
1979 George Dandin (divadelní záznam)
1976 Der Konfuse (divadelní záznam)
1972 Die Reise des Herrn Perrichon (divadelní záznam)
1970 Der tolle Tag (divadelní záznam)
Der unwiderstehliche Don Diego (divadelní záznam)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Die Wette (divadelní záznam)
1968 Celimar (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1972 Pfarrhauskomödie, Die

Dokumentární

2016 Geschichten aus der Salzburger Altstadt (TV film) - a.z.
2010 Falco, der Poet - a.z.
2008 Herzausreisser - Neues vom Wienerlied (TV film) - a.z.
2007 Falco lebt! (TV film) - a.z.
1976 Wienfilm 1896-1976

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky